joi, 21 martie 2013

Un nou concept de hotel ieftin in Bucuresti

Ce inseamna un hotel bun si ieftin?

Care sunt calitatile care transforma un hotel obisnuit intr-un hotel bun si care cine provoaca diferentele de tarife intre mai multe hoteluri de acelasi calibru?

Ave Hotel vine in intampinarea oaspetilor sai cu un nou concept de hotel ieftin Bucuresti, concept gandit si adus la indeplinire de un om care chiar si-a servit interesele in primul rand, un om care a calatorit mult si care nu s-a regasit in conceptul clasic de cazare. Astfel, el a simtit nevoia sa construiasca o pensiune urbana cu puternic accent mediteranean, o locatie cu facilitati business, dar si cu o gradina in care se poate savura cafeaua dis de dimineata, fix in inima orasului. In imediata apropiere se gaseste Palatul Parlamentului, care se poate vizita, dupa un program destul de lejer, in fiecare zi a saptamanii; de asemenea, tot in apropiere, se gaseste Centrul.

Vechi, important obiectiv turistic pentru amatorii unei vieti agitate si pline de distractie; pentru cei care si-au stabilit ca si punct de interes pe ordinea zilei shopping-ul, destul de aproape se afla Magazinul Unirii, sursa importanta de magazine in trend, cu oferta bogata si variata de produse. Gradina casutei noastre de poveste nu este singurul detaliu care va primeste cu drag in locatia noastra. Aceasta este bogata in aranjamente florale de vis care sa sporeasca confortul si atmosfera placuta, atat de neobisnuite pentru o oferta de cazare intr-un oras atat de prafuit si obosit precum este capitala noastra. Atmosfera noastra racoroasa va va prii din plin pe parcursul sederii in Bucuresti. De asemenea, va asteptam cu mai multe facilitati si la interior, nu numai in spatiul de relaxare special conceput pentru exterior. Astfel, Vila Parlament este dotata cu bai spatioase, cu pardoseli din piatra incalzita, jacuzzi sau dus cu hidromasaj. Toate dotarile noastre si toate serviciile pe care le prestam au fost gandite special pentru clientii nostri, pe care ii vom trata ca pe prietenii nostri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu